Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů.
PPL Parcelshop | 69 Kč |
---|---|
PPL | 109 Kč |
Balíkovna | 49 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
GLS - výdejní místo | 69 Kč |
Balík Do ruky | 79 Kč |
PPL - Expresní doručení následující pracovní den | 199 Kč |
GLS - doručení na adresu | 89 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 99 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 89 Kč |
Expediční sklad Olomouc | 29 Kč |
Expediční sklad Olomouc | ZDARMA |
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna | 29 Kč |
Individuální přeprava | 999 Kč |
Dobírka | 49 - 50 Kč |
pro věrné zákazníky
Clearspring Miso pasta se sníženým obsahem soli BIO 270 g
Nepasterizovaná pasta z fermentovaných sójových bobů se sníženým obsahem soli. Miso pasta je vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů.
Složení: Sójové boby* 43 %, fermentovaná rýže*, hnědá rýže*, mořská sůl (13 %), voda.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)
Použití: Rozmíchejte v trošce vody a přidejte do pokrmu v závěrečné fázi přípravy. Vhodná k přípravě japonské polévky Miso nebo i k dochucení různých omáček a salátů. Určena k přímo konzumaci.
Upozornění: Společnost Clearspring zaručuje dodávky nejlepšího bio miso z Japonska. Miso je autentické veganské fermentované jídlo, které se v Japonsku vyrábí od 8. století. V mnoha pokrmech a polévkách se ho zde denně zkonzumuje více než 1 000 tun. Kvůli vysoké poptávce po miso od společnosti Clearspring je výroba bio miso nasmlouvaná u několika výrobců z různých regionů Japonska. Všechny tato misa se vyrábí podle tradičních receptur za použití nejlepších možných bio ingrediencí, ale protože je miso živý výrobek, jeho chuť, barva a konzistence se budou mírně lišit v závislosti na regionu a ročním období. Světlejší miso často pochází z jihu, kde je kvůli teplejšímu klimatu kratší doba zrání než v severních oblastech, kde obvykle vzniká miso tmavší. Občas však miso může přirozeně fermentovat přímo ve sklenici, díky čemuž barva miso v průběhu času postupně ztmavne. Toto probíhající zrání může také způsobit vyboulení víka, ale můžete si být jisti, že produkt je stále chutný a nezávadný. Chcete-li tuto fermentaci zpomalit, jednoduše výrobek uchovávejte v chladu.
Doporučené dávkování
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 713 kJ / 170 kcal |
Tuky: | 6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 15 g |
z toho cukry: | 11 g |
Bílkoviny: | 11 g |
Sůl: | 8,3 g |