GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku 460 g

Produkt GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku 460 g z kategorie bezlepkové pečení od výrobce GRIZLY najdete na UlovKafe.cz za 99 Kč. Celý popis 99 Kč Ověřit dostupnost

Popis

GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku, se sníženým obsahem cukru 460 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, kakao, erythritol. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky. Základem směsi na tmavý piškotový korpus je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v korpusu poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a olejem) a následné pečení. Hotový korpus chutná domácky a poctivě a je připravený na zdobení ovocem, krémem nebo polevami. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu tmavého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny: 8 vajec 1 dcl oleje Rozklepněte 8 vajec do velké mísy a v kuchyňském robotu nebo šlehačem vyšlehejte spolu se sáčkem č. 1 do husté krémové pěny. Trvá to i 10 minut. Poté snižte otáčky a pomalu přilijte 1 dcl oleje. Přestaňte šlehat. Opatrně přisypejte po částech obsah sáčku č. 2 a metličkou lehce a jemně vymíchejte sjednocenou směs. Nakonec těsto vylijte do, pečícím papírem vyložené (pouze dno), dortové formy o průměru 22 cm. Pečte na 160 °C horkovzduch po dobu cca 50 minut. Špejlí vyzkoušejte, zda je střed dortu důkladně propečen, poté vytáhněte z trouby a nechte ve formě vychladnout. Korpus rozkrojte ideálně až druhý den. GRIZLY Tip: Dort můžete naplnit například pařížským mascarpone krémem. Stačí vyšlehat 1 mascarpone a 200 ml šlehačky spolu s 1 lžící cukru moučka a 3 lžícemi kakaa do pevného krému. Korpus rozřízněte na 2 nebo 3 části a naplňte krémem. Můžete přidat také ovoce (např. banán). Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Tmavý korpus jako základ čokoládového dortu si upečete jednoduše z naší bezlepkové směsi se sníženým obsahem cukru, připravené z kvalitních domácích surovin a podle receptury renomované cukrářky.
Ean: 8595678411354 Značka: GRIZLY Prodejce: Grizly
13507
Produktů
519
Kategorií
441
Značek